Kako rezervirati

Web stranica turističke agencije Trevitours je prilagođena klijentima i omogućuje brzo i jednostavno korištenje,rezervaciju i odabir svih usluga. Našim cijenjenim klijentima omogućili smo rezervaciju i plaćanje željene usluge kroz par jednostavnih koraka direktno iz Vašeg doma iz svih djelova svijeta.

1.PRETRAGA USLUGA

Jednostavno odaberite vrstu usluge koju najviše želite. Odabirom usluge smještaja,putovanja ili izleta otvara se stranica sa svim informacijama vezano za uslugu.Na raspolaganju su vam:opis,karakteristike,atrakcije,slike,video i cijena odabrane usluge.

2.ODABIR USLUGE I SLANJE UPITA

Nakon vašega odabira usluge koja odgovara vašim željama i potrebama,pošaljete upit putem elektronske pošte.

3.POTVRDA REZERVACIJE

Nakon vašega upita naš operater provjerava raspoloživost vaše rezervacije i u roku od 24 sata ćete dobiti potvrdu raspoloživosti vaše rezervacije. Uplatom ponude vaša rezervacija postaje valjana.

4.UPLATA REZERVACIJE VOUCHER

Rezervaciju možete uplatiti kreditnom karticom ili bankovnom doznakom uz napomenu da bankovnom doznakom iz inozemstva ne možete plaćati ukoliko je početak Vašeg boravka unutar pet radnih dana, a bankovnom doznakom iz Hrvatske ne možete plaćati ukoliko je Vaš dolazak unutar tri radna dana. Ukoliko vršite rezervaciju do 21 dan prije Vašeg dolaska, možete platit 30% kako biste potvrdili i rezervirali smještaj, a ostalih 70% najmanje 21 prije dolaska. Ukoliko je Vaš dolazak unutar 21 dan potrebno je uplatiti cjelokupni iznos kako biste potvrdili rezervaciju.
Po uplati dobiti ćete Voucher kao dokaz Vaše rezervacije.

Na Voucheru su točno naznačene :

Usluge koje ste rezervirali
Količina usluga
Sve informacije o rezerviranom objektu (adresa i broj telefona)
Voucher predajete zajedno sa putnim ispravama na recepciji ...

Uplatom rezervacije gost potvrđuje da je u potpunosti upoznat sa svim karakteristikama i uvjetima pod kojima mu se određena smještajna jedinica nudi. Uplatom rezervacije sve što je navedeno u Općim uvjetima postaje pravna obveza kako za gosta, tako i za Agenciju.